SURF CAMP MAROKKO

Om Atlas Coach

Atlas Coach er din rejsepartner i Marokko. Vi er her for at give dig uforglemmelige oplevelser i magiske Marokko. Om du er til en aktiv ferie med surf, SUP og kitesurf eller du foretrækker en afslappende rejse med blid yoga eller en rundrejse med familien eller vennerne, så er vi her for at guide dig og give dig en rejseoplevelse ud over det sædvanlige.

Rejser du med Atlas Coach kan du forvente en rejse med et personligt præg. Amine, som er stifter af Atlas Coach har lokalt kendskab til alle Atlas Coach udvalgte destinationer i Marokko.

Du vil derfor opleve, at du udover at opleve smuk natur og spændende kultur også vil få indblik i lokalmiljøet på vores destinationer.

Amine er ligeledes uddannet inden for turismebranchen, ligesom han er uddannet surf og SUP-instruktør og har mere end 15 års erfaring som udøvende surfer. Ham og hans team af dygtige lokale instruktører tilbyder undervisning af høj kvalitet til såvel nybegyndere som øvede. Med deres lokalkendskab kan de udpege de bedste surfspots, så du får mulighed for at fange de bedste bølger.

Vi tilbyder både skræddersyede rejser samt pakkerejser. Om du vælger at designe dit eget ophold eller en af vores standardpakker, så garanterer vi, at der er taget godt hånd om din rejse, samt at du vil få mulighed for at opleve det ægte Marokko med alt hvad det indebærer; traditionelle marokkanske retter, mynte-the, besøg i berberlandsbyer, charmerende berber-musik, besøg i den travle og farverige medina i en af de lokale byer og meget mere.

Vi ser frem til tage dig med på en uforglemmelig rejse til vidunderlige Marokko.

”Siden jeg kom til Danmark i 2013 har det været en stor drøm at forbinde mit fødeland Marokko med det land jeg i dag kalder hjem – Danmark. Denne drøm udlever jeg i dag gennem Atlas Coach, hvor vi siden 2019 har arrangeret både private rundrejser samt surf-ture til Marokko for rejse- og eventyrlystne danskere."

Amine Bouizgaren, ejer af Atlas Coach

Hvad vores kunder siger om os

Presse

Hvad de siger om os

Kontakt os